Een paar woorden is al genoeg!

De wereld staat al een tijdje stil. Niet alleen de coronamaatregelen hebben er voor gezorgd dat we er minder op uit trekken maar ook flinke sneeuwbuien en een snijdende wind drijven ons naar binnen.

Extra tijd dus om een leuke kaart te schrijven en te versturen! Als we erover nadenken is er vast iemand die we, misschien wel speciaal voor Valentijnsdag, willen verrassen en een leuk compliment willen geven.

Is het ook niet een idee om iemand die je niet echt kent eens blij te maken met een kaart? Een paar woorden is al genoeg! Iemand van wie je weet dat hij of zij eenzaam is? Een gevoel dat we in deze tijd allemaal wel eens hebben. Juist deze mensen moeten we vinden!

Mocht je een goed idee hebben om dit doel te bereiken dan horen we het graag. Aarzel dan niet ons te benaderen en gratis kaarten te vragen om dit te bewerkstelligen.

De website is vernieuwd en er wordt dagelijks aan gewerkt om hem te verbeteren. Daarnaast zijn we druk doende om onze stichting, in wording, tot een echte stichting te verheffen. Er komt wel wat papierwerk bij kijken maar na de telling van meer dan 1000 verstuurde kaarten zetten we er nu vaart achter.

Volgende keer vertel ik over de nieuwe plannen die we aan het maken zijn!

Ellen Meuwese